Blog - Kelly Groenestijn

Ionian Dolphin Project

Dolphin

In september had ik de mogelijkheid om als vrijwilliger een week aanwezig te zijn bij het Ionian Dolphin project in Vonitsa, Griekenland. Over deze bijzondere ervaring wil ik in deze blog graag meer vertellen.

NK actie in samenwerking met Atorka

Bestel in het NK weekend bij Atorka en win een Fotoshoot!

In het weekend van vrijdag 17 t/m zondag 19 juli zou dit jaar eigenlijk het NK IJslandse paarden plaatsvinden in Oischot. Helaas gooide Corona roet in het eten en werd het evenement geannuleerd. Samen met Atorka is echter een leuke actie ontstaan. Wanneer je een bestelling plaatst in de webshop van Atorka in het weekend van 17 t/m 19 juli maak je kans op een gratis fotoshoot bij mij. Daarnaast krijgt iedereen die een bestelling plaatst een tegoedbon voor fototegoed a € 75,- Heel veel redenen dus om komend weekend een bestelling te plaatsen op de Atorka webpagina: https://www.atorka.nl/

Eerste fotoshoots sinds Corona

Wat wekenlang niet mogelijk was, mag sinds kort weer: fotoshoots! Afgelopen zaterdag was ik er dan ook voor het eerst sinds de Corona uitbraak weer op uit om foto’s te maken. Uiteraard de regels in acht nemend. De weersvoorspellingen waren aanvankelijk niet zo goed, maar trokken gedurende de week gelukkig bij en zo vertrok ik zaterdagochtend vroeg vanuit Brabant richting Zuid-Holland waar de eerste fotoshoot op het strand van Oostvoorne gepland stond.

Black Friday deal

03
Days
02
Hours
32
Minutes
12
Seconds

Black Friday deal

Boek nu voor slechts €197,- een fotoshoot op een prachtige plek in de Loonse en Drunense duinen van ongeveer 1 uur, inclusief ALLE foto's in hoge resolutie,

The next level in 2018!

2017 was een heel mooi fotografie jaar waarin ik erachter ben gekomen dat ik het toch wel het allerleukst vind om puppy’s op de foto te zetten. In 2018 wil ik mij hier dan ook nog verder in specialiseren. Want wat is er nu leuker dan nieuwe honden eigenaren blij maken met een blijvende herinnering aan hoe hun hondenkind eruit zag toen hij nog maar een paar weken oud was.

Voordat mensen een fotoshoot boeken krijg ik vaak dezelfde vragen of opmerkingen vooraf. Zoals:

Van Start…..

Een nieuw jaar met nieuwe kansen!

Per 1-1-2014 gaat mijn bedrijf: Kelly Groenestijn Fotografie & Webdesign officieel van start. Een lang gekoesterde wens die in vervulling gaat. Weliswaar nog niet op fulltime basis, maar wel op volle kracht en voor de volle 100%.

Op het gebied van fotografie ligt mijn focus op het maken van mooie fotoshoot’s op locatie. Dit kan overal zijn, in het bos, op het strand of in het park. Binnen kan eventueel ook wanneer er voldoende licht is, maar bij voorkeur fotografeer ik buiten met natuurlijk licht.

Ik heb jarenlange ervaring met het fotograferen van paarden, honden en katten. Sinds kort ben ik mij ook gaan verdiepen in het fotograferen van jonge kinderen. Dit vind ik ontzettend leuk om te doen en vandaar dat ik mijzelf in mijn bedrijf vooral richt op de fotografie van paarden, huisdieren (met name honden en katten) en kinderen (in de categorie 2 tot 8 jaar).

>