Workshops

De workshops van Kelly zijn vooral gericht op de beginnende fotograaf. Het doel van de workshop is om handvatten te geven aan de cursist waar hij of zij na de cursus zich verder mee kan ontwikkelen. Het is ook mogelijk om een 1 op 1 workshop te volgen, neem daarvoor contact op per mail om te vragen naar de mogelijkheden: info@kellygroenestijn.nl of stuur een WhatsApp bericht of bel naar: 06-22297994.

Data workshops in 2024:

Online workshop:

Hoe maak ik mooie foto's in de sneeuw?

In de online training hoe jij de mooiste foto's maakt in een sneeuw landschap. Deze training is volledig online en kun je dus altijd in je eigen tempo volgen.

Live workshop:

Wildlife fotografie

Leer de kunst van het vastleggen van wilde dieren tijdens deze dagvullende workshop op zaterdag 11 mei 2024 in ZooParc Overloon! 

Workshop op locatie:

Naast de geplande data is het ook mogelijk om Kelly op een locatie naar jou keuze uit te nodigen, neem daarvoor contact op per mail om te vragen naar de mogelijkheden: info@kellygroenestijn.nl of stuur een WhatsApp bericht of bel naar het mobiele nummer: 06-22297994.


Frieda de Pfeffer

Fijne middag gehad met Kelly waarbij ik helder en duidelijk uitleg kreeg over het gebruik van mijn fotocamera en tenslotte heeft ze ook nog eens een prachtige foto serie gemaakt van mijn hond.

Heel blij mee!

Gelijk in je mailbox:

10 tips om direct je fotografie te verbeteren

In dit gratis e-book ontvang je 10 tips gelijk betere foto's te maken met je camera. Wil je zeker weten dat jij alles uit je foto haalt? Download dan nu dit gratis E-book.

.

>