Fotoshoots - Kelly Groenestijn

Fotoshoots

  • Heb jij ook een hond of kat die nooit stil wil staan voor de foto?
  • Heb je een hele collectie foto’s van je paard of hond, maar mis je net die ene foto met de WOW-factor?
  • Wil jij ook een herinnering van je hond of paard waar je nog jarenlang met plezier op terug kunt kijken?

Wacht dan niet langer, maar neem direct contact op met Kelly Groenestijn voor een fotoshoot op maat. De locatie wordt altijd in overleg met elkaar bepaald, maar is meestal buiten voor het mooiste resultaat.

De fotoshoot kan bestaan uit het maken van portretfoto´s  of actiefoto´s. Zogenaamde blackfoto´s behoren ook tot de mogelijkheden.

Adriane Brummelkamp

Kelly heeft al meerdere keren fotoshoots van mijn paarden genomen. Met veel geduld kreeg zij de paarden zover dat zij mooie plaatjes kon schieten. Naast het onderwerp op de foto heeft Kelly oog voor detail; achtergronden en mooie luchten spelen ook een grote rol bij de foto's die zij maakt.

De sfeer tijdens de fotoshoot is altijd zo relaxed mogelijk. Er is geen haast en er is ook niet een bepaalde tijd waarbinnen de foto´s af moeten zijn. Aangezien de meeste dieren niet eeuwig hun aandacht bij het fotograferen kunnen houden probeert Kelly wel altijd zo snel mogelijk de foto´s te maken. Vooral bij actiefotografie is het belangrijk dat de fotoshoot kort en krachtig is, goede opjaaghulp is daarbij van essentieel belang.

Wanneer een datum voor de fotoshoot is afgesproken en het blijkt dat de voorspelling voor het weer voor die dag onverhoopt heel slecht is, dan wordt er in onderling overleg een nieuwe datum afgesproken, daar zijn geen extra kosten aan verbonden. Wanneer er een afspraak is en je komt zonder af te melden niet opdagen, dan zullen er wel kosten worden doorberekent.

Mocht het zo zijn dat het model de dag van de fotoshoot echt geen zin heeft en het is niet mogelijk om leuke foto´s te maken, dan maken we in overleg een nieuwe afspraak. Afhankelijk van de omstandigheden is dit meestal zonder extra kosten (hooguit reiskosten).

Waarom kiezen voor een fotoshoot van Kelly:

  • Mooie foto’s van jou lieveling waar je nog jarenlang plezier van zult hebben
  • Het model hoeft niet stil te kunnen zitten voor een mooi eindresultaat
  • Met heel veel geduld, kennis en ervaring wordt iedere fotoshoot een succes
  • Niet tevreden? Geld terug of een nieuwe fotoshoot

Voor alle fotoshoots geldt: 

niet tevreden = je geld terug

Kelly wil graag alleen klanten die 100% tevreden zijn met het eind resultaat. Ben je dat niet? Neem dan contact op met Kelly en dan doen we de fotoshoot overnieuw zonder extra kosten of je krijgt je geld terug.

>