Fotoshoots

Waarom een fotoshoot?

  • Heb jij ook een hond of kat die nooit stil wil staan voor de foto?
  • Heb je een hele collectie foto’s van je paard of hond, maar mis je net die ene foto met de WOW-factor?
  • Wil jij ook een herinnering van je hond of paard waar je nog jarenlang met plezier op terug kunt kijken? Ook als hij of zij er niet meer is?

Waarom nu?

Wacht dan niet langer, maar neem direct contact op met Kelly Groenestijn voor een fotoshoot op maat. De locatie wordt altijd in overleg met elkaar bepaald, maar is meestal buiten voor het mooiste resultaat.

De fotoshoot kan bestaan uit het maken van portretfoto´s  of actiefoto´s. Zogenaamde blackfoto´s behoren ook tot de mogelijkheden.

Adriane Brummelkamp

Kelly heeft al meerdere keren fotoshoots van mijn paarden genomen. Met veel geduld kreeg zij de paarden zover dat zij mooie plaatjes kon schieten. Naast het onderwerp op de foto heeft Kelly oog voor detail; achtergronden en mooie luchten spelen ook een grote rol bij de foto's die zij maakt.

Leuke ervaring

De sfeer tijdens de fotoshoot is altijd zo relaxed mogelijk. Er is geen haast en er is ook niet een bepaalde tijd waarbinnen de foto´s af moeten zijn. Aangezien de meeste dieren niet eeuwig hun aandacht bij het fotograferen kunnen houden probeert Kelly wel altijd zo snel mogelijk de foto´s te maken. Vooral bij actiefotografie is het belangrijk dat de fotoshoot kort en krachtig is, goede opjaaghulp is daarbij van essentieel belang.

Wanneer een datum voor de fotoshoot is afgesproken en het blijkt dat de voorspelling voor het weer voor die dag onverhoopt heel slecht is, dan wordt er in onderling overleg een nieuwe datum afgesproken, daar zijn geen extra kosten aan verbonden. Wanneer er een afspraak is en je komt zonder af te melden niet opdagen, dan zullen er wel kosten worden doorberekent.

Mocht het zo zijn dat het model de dag van de fotoshoot echt geen zin heeft en het is niet mogelijk om leuke foto´s te maken, dan maken we in overleg een nieuwe afspraak. Afhankelijk van de omstandigheden is dit meestal zonder extra kosten (hooguit reiskosten).

Wat is er inbegrepen?

Fotoshoot op locatie

Een fotoshoot in een bosrijke omgeving zoals bijvoorbeeld de Loonse en Drunense duinen voor slechts € 147,-. Voor locaties buiten Drunen kunnen extra reiskosten gerekend worden.

GRATIS € 75,- foto tegoed

Het tegoed van € 75,- is vrij te besteden aan wanddecoraties of fotoalbums. Tijdens de foto onthullingsafspraak kies je zelf uit mijn collecties waar je dit tegoed aan wilt besteden. Het tegoed is niet inwisselbaar voor geld.

Unieke ervaring

De hele ervaring moet vooral leuk zijn, zowel voor de hond als het baasje. Wanneer de hond happy is tijdens de fotoshoot is dat terug te zien in de foto´s.

Mogelijkheid tot nabestellen

Na de fotoshoot spreken we af om de foto's voor het eerst te bekijken. Je kunt dan gelijk de fotoproducten van jou keuze uitkiezen. Ik begeleid je uiteraard in de verschillende mogelijkheden.

Klant ervaringen:

Zo mooi hoe Monty op Kelly reageerde

Wij hebben foto's bij Kelly laten maken van onze hond Monty zo mooi hoe Monty op haar reageerde. Wij komen snel weer terug voor foto’s, geweldig.

Sabrina van der Made

Ze neemt er de tijd voor 

Kelly is een goede fotograaf. Echt een hele mooie fotoreportage van onze honden en paarden gemaakt. Ze neemt er de tijd voor en het resultaat mag er zijn. En dat alles voor een mooie prijs. Volgende keer zal ik zeker weer bij Kelly aankloppen.

Linda Boekensteijn

Het proces van de fotoshoot

01

Fotoshoot boeken alles begint met het boeken van de fotoshoot. Klik op de link op deze pagina om je gegevens achter te laten. De boeking wordt pas definitief nadat we contact hebben gehad en een datum hebben bepaald.

02

Fotoshoot op locatie we spreken op een bepaalde plek af voor de fotoshoot, van daaruit lopen we naar de beste plek om de foto's te maken. Dit kunnen meerdere plekken zijn gedurende de fotoshoot. Tijdens de fotoshoot zal de fotograaf de beste foto plekjes opzoeken en tips geven over hoe de hond het beste tot zijn recht komt op de foto's. 

03

Foto onthullingsafspraak een aantal dagen na de fotoshoot maken we een afspraak voor het bekijken van de foto's die gemaakt zijn tijdens de fotoshoot. Tijdens deze afspraak kun jij aangeven welke fotoproducten jij graag wilt hebben, zoals bijvoorbeeld een mooie wand decoratie of een fotoalbum. Een combinatie van meerdere fotoproducten is uiteraard ook mogelijk.

04

Jouw fotoproducten zijn klaar en we maken vervolgens een afspraak wanneer jij de producten op kunt komen halen of wanneer ik het eventueel bij jou langs kan komen brengen.

100%


GELD TERUG GARANTIE

100% tevredenheidsgarantie

Wanneer je een fotoshoot boekt geldt er altijd een 100% tevredenheidsgarantie. Als je niet tevreden bent over de foto's en er dan ook niets bij zit dat je wilt bestellen, dan doen we de fotoshoot kosteloos opnieuw. Of je krijgt je geld volledig terug. 


Kelly Groenestijn

Veel gestelde vragen

Wat is een presentatie bezoek?

Wat zijn de tarieven voor de fotoproducten?

Mijn puppy kan niet stilzitten, komt er dan wel een mooi resultaat?

Moet ik vooraf al aangeven of ik uiteindelijk een fotoalbum of wanddecoratie wil bestellen?

Mijn hond kan niet los, is dat een probleem?

Wat als het regent?

Is het foto tegoed inwisselbaar voor geld?

Wat kan ik precies aanschaffen voor het foto tegoed?

Op welke locatie vind de fotoshoot plaats? En heb ik daar ook invloed in?

Ik heb een heel specifieke setting in mijn hoofd, kan daar rekening mee worden gehouden?

Wat als ik niet tevreden ben met het resultaat?

Wat als mijn hond opeens ziek is?

Neem contact op en boek nu een fotoshoot

Waarom kiezen voor een fotoshoot van Kelly:

  • Mooie foto’s van jouw lieveling waar je nog jarenlang plezier van zult hebben
  • Het model hoeft niet stil te kunnen zitten voor een mooi eindresultaat
  • Met heel veel geduld, kennis en ervaring wordt iedere fotoshoot een succes
  • Niet tevreden? Geld terug of een nieuwe fotoshoot

Wacht niet langer gun jezelf nu een fotoshoot

Enthousiast geworden? 

Twijfel dan niet langer en boek nu een fotoshoot bij Kelly Groenestijn

>