juni 21

0 comments

Loslaten en ontvangen

By Kelly

juni 21, 2023


Waar krijg jij energie van en wat kost jou juist heel veel energie? Met deze vraag hou ik mij al een tijdje bezig. Waar ik blij van wordt en waar ik ook energie van krijg is bij de paarden zijn, tölten met de zon op mijn gezicht, foto’s maken, etentjes met vrienden, quality time met familie. De afgelopen jaren heb ik hier niet de aandacht aan gegeven die ik eraan had willen geven. Heel veel tijd is gaan zitten in energie zuigende regelzaken die ik liever niet had gehad, maar die door omstandigheden op mijn pad zijn gekomen en die ik ook vanuit overtuiging ben aan gegaan. Die regeltaken lopen nu op hun eind, dus is het tijd om weer vooruit te kijken naar de toekomst en mij weer te gaan focussen op de dingen waar ik blij van wordt.

"When a door closes, a window opens"

Loslaten van datgene wat je niet meer dient, zodat er ruimte ontstaat voor iets nieuws. Voor mij betekent dat het loslaten van oude overtuigingen over mijzelf en ook het super moeilijke besluit om op zoek te gaan naar een leuk nieuw mens voor mijn paard Viti. Per 1 juli gaat Viti naar Lara toe, daar gaat hij in training en gaan we samen op zoek naar een super fijn nieuw huis voor hem. Het is een super leuk paard, maar ik blijf ertegenaan lopen dat hij iets anders in zijn ruiter zoekt als wat ik hem kan bieden, daarom is het naar mijn idee het eerlijkst tegenover ons allebei dat hij een fijne nieuwe baas krijgt. Die nog heel veel plezier samen met hem kan gaan beleven. Voor mij ontstaat er dan ruimte om met een ander paard een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Gratis portfolio fotoshoot

Daarnaast wil ik mij ook weer echt gaan toeleggen op mijn fotografie. Dit heb ik door privéomstandigheden zwaar verwaarloosd en daar ga ik de komende tijd verandering in brengen, er zijn een aantal dingen die er op heel korte termijn aan gaan komen. Zo wil ik mijn portfolio weer nieuw leven in gaan blazen en heb ik een hoop ideeën van foto series die ik wil gaan maken, een van de thema’s is “een frisse start” hiervoor heb ik zowel paarden als honden modellen nodig, dus wil jij dat jou dier daarvoor in aanmerking komt, stuur mij dan een mail met een foto naar: info@kellygroenestijn.nl en wie weet doen we dan op korte termijn een gratis fotoshoot, waarbij je 1 foto gratis krijgt en de gelegenheid krijgt om fotoproducten van de foto’s van jou keuze na te bestellen.

Foto’s van de wedstrijden

De afgelopen jaren heb ik vaak langs de kant van de baan gezeten, maar lang niet alle foto’s heb ik gedeeld. Ik ga op mijn website een pagina maken waar deze foto’s terug kan vinden en indien je wilt ook kunt bestellen. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

Online trainingen

Daarnaast wil in mijn online trainingsprogramma ook professioneel gaan opzetten en lanceren, daarvoor ga ik 2 trajecten aanbieden: “Spelen met licht” en “Fotografie fasttrack”


Spelen met licht

Dit wordt een online cursus waarbij ik je aan de hand van opdrachten ga leren hoe je zelf optimaal gebruik maakt van het beschikbare licht met de camera die jij nu al bezit. Dit hoeft geen spiegel reflex camera te zijn, met iedere digitale camera kun je meedoen. Ik ga je in begrijpelijke taal uitleggen hoe jij ook met gemak de mooiste foto’s maak. Het wordt geen ingewikkelde cursus met stapels aan theorie, maar een simpel stappenplan waarmee jij je fotografie skills naar een volgend niveau kan tillen.

Fotografie fasttrack

In deze online training ga je in een aantal weken leren hoe je schitterende foto’s maakt  zonder dat je nog na hoeft te denken over de instellingen. Voor degenen die een rijbewijs hebben, weet je nog hoe het was toen je je eerste autorijles kreeg? Waarschijnlijk dacht je toen iets in de trent van: “wat moet ik op veel dingen tegelijkertijd letten, hoe ga ik dit ooit leren?” wanneer je eenmaal een tijdje je rijbewijs hebt dan denk je er niet meer bij na als je in je auto stapt en weg rijd, de handelingen zijn een automatisme geworden. Met fotografie werkt dat ook zo. Als jij niet meer alleen foto’s in de automatische stand van je camera wilt maken, maar zelf controle wilt hebben of je achtergrond onscherp is met een scherp voorwerp op de voorgrond of als jij juist snelheidsstrepen in je foto wilt zien bij een actie foto of als je die ene magische foto wilt maken bij zonsondergang? Dan moet je meedoen met deze training. Je krijgt dan naast een heldere theoretische uitleg vooral ook veel praktische opdrachten mee waar je ook opbouwende feedback over krijgt waardoor je gedurende de training steeds verder zal groeien en je fotografievaardingheden steeds verder gaat verbeteren, zodat je aan het eind van de training super mooie foto’s maakt door optimaal gebruik te maken van je camera, zonder dat je er zelf nog bij na hoeft te denken.

Bloggen

Het was alweer veel te lang geleden dat ik een blog had geschreven. Dit was weer de eerste in heel lange tijd, maar de volgende zal zeker niet lang op zich laten wachten. Wanneer er meer nieuws bekend is over bovenstaande trainingen en andere nieuwe activiteiten dan zal ik ze hier delen.

Nu al interesse?

Wil jij jou hond of paard aanmelden voor een portfoliosessie, stuur mij dan een mail met een foto van je dier en in welke woonplaats je woont. Dan neem ik contact met je op als jij in aanmerking komt voor zo’n gratis portfolio shoot

Wil je juist meer informatie over een van de trainingen, hou dan in ieder geval deze site in de gaten of  download dit gratis e-boek en ik breng je op de hoogte zodra er meer nieuws is.

Gelijk in je mailbox:

10 tips om direct je fotografie te verbeteren

In dit gratis e-book ontvang je 10 tips gelijk betere foto's te maken met je camera. Wil je zeker weten dat jij alles uit je foto haalt? Download dan nu dit gratis E-book.

.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>