juli 15

0 comments

NK actie in samenwerking met Atorka

By Kelly

juli 15, 2020


Bestel in het NK weekend bij Atorka en win een Fotoshoot!

In het weekend van vrijdag 17 t/m zondag 19 juli zou dit jaar eigenlijk het NK IJslandse paarden plaatsvinden in Oischot. Helaas gooide Corona roet in het eten en werd het evenement geannuleerd. Samen met Atorka is echter een leuke actie ontstaan. Wanneer je een bestelling plaatst in de webshop van Atorka in het weekend van 17 t/m 19 juli maak je kans op een gratis fotoshoot bij mij. Daarnaast krijgt iedereen die een bestelling plaatst een tegoedbon voor fototegoed a € 75,- Heel veel redenen dus om komend weekend een bestelling te plaatsen op de Atorka webpagina: https://www.atorka.nl/

More...

Cadeaubon

Hoe werkt het?

Na het NK weekend wordt er een winnaar getrokken uit alle personen die besteld hebben in het weekend van 17 tm 19 juli,  op de website van Atorka. Heb jij iets besteld in dit weekend? Dan maak jij kans op een fotoshoot op locatie!

Atorka

Wat krijgt de winnaar?

Een gratis fotoshoot ter waarde van € 150,- op locatie naar keuze (exclusief eventuele reiskosten)
5 foto’s in hoge resolutie
De mogelijkheid om foto producten na te bestellen

Een cadeaubon bij iedere bestelling

Iedereen die in het NK weekend een bestelling doet krijgt sowieso een cadeaubon ter waarde van € 75,-

Met dit fototegoed kun je voor € 75,- extra aan foto producten bestellen na het boeken van een fotoshoot van je paard of hond bij Kelly Groenestijn Fotografie à € 150,- bovenop de € 75,- aan fototegoed die standaard al bij de fotoshoot inbegrepen zit. Kelly is gespecialiseerd in het fotograferen van honden en paarden. De shoot vindt plaats op een locatie naar keuze. Afhankelijk van de locatie kunnen er wel extra reiskosten bijkomen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>