Wedstrijdfoto’s

Ik ben regelmatig aanwezig tijdens (Ijslandse) paardenwedstrijden om foto's te maken. Op deze pagina vind je een overzicht van de wedstrijden waar ik ben geweest en waar ik in ieder geval nog naartoe zal gaan. Het is ook mogelijk om je van te voren op te geven voor een wedstrijd die nog plaats gaat vinden. 

Data wedstrijden waarbij ik nog aanwezig zal zijn in 2024:

  • Belgische kampioenschappen in Bornem - aanwezig op zaterdag 20 juli 2024
  • Nederlandse kampioenschappen in Oirschot - aanwezig op zaterdag 3 augustus 2024

Wil jij graag dat ik ook foto's van jou maak tijdens een van deze wedstrijden, neem in dat geval even contact met mij op. Weet je nu al dat je in ieder geval het Socialmedia pakket wilt bestellen? Dan heb ik een offer you can't refuse! Klik hier voor het aanbod, let op deze actie is beperkt geldig, dus claim deze korting direct. 


Kortingsactie!

  1  9
Dagen
:
 
  0  0
Uren
:
 
  1  8
Minuten
:
 
  2  9
Seconden

You missed out!

Boek nu jouw Social media pakket voor de BK Vooraf met megakorting !

Geef je nu al op en verzeker jezelf van een mooie herinnering van de BK 2024. Klik op onderstaande knop voor de aanbieding (tot 30% korting)!

Jouw foto op de hoogste kwaliteit afgedrukt

Wil je graag een blijvende herinnering voor aan de muur of voor bijvoorbeeld op de kast? Dan zijn er meerdere opties  mogelijk, Veel ruiters kiezen voor een mooie wand decoratie of voor een foliobox met een selectie van hun foto's. 

Foto producten:

Foliobox

Een handige bewaarbox met luxe foliobox met 10 luxe foto prints van het formaat 20 x 30 cm en circa 5 mm dik. Incl houten staander om een foto op te zetten.

Dit zijn high end foto producten die je vol trots met familie en vrienden kunt delen en waarje nog jaren lang met plezier naar terug kunt kijken. Prints zijn verkrijgbaar met of zonder Passe-Partout (witte rand).

Tarief: € 275,-

Foto producten:

Wand decoratie

Wanneer je iets echt unieks in premium kwaliteit aan de muur wilt. De foto wordt geprint op een 3 mm dikke plaat van hoogwaardig aluminium. Deze is extreem stabiel, buigvast en weersbestendig met indrukwekkende kleurintensiteit. De foto wordt met haarscherpe details weergegeven. Formaat vanaf 20 x 30 cm.

Tarieven vanaf € 195,- (excl. verzendkosten)

Kijk in mijn productgids voor alle mogelijkheden. 

Liever digitale foto's?

Het is ook mogelijk om je foto's digitaal te bestellen. Je kunt dan kiezen of je een webformat wilt hebben die je kunt gebruiken om te delen op Social media of gewoon voor jezelf als herinnering van de wedstrijd. Of je kunt ervoor kiezen om een digitale foto te kiezen die geschikt is om af te laten drukken. 

Amélie Ribeiro

Dear Kelly,
thank you so much for beautifully capturing the wonderful memories of me and Etna at the tournament. Thanks to your work now I will never forget this amazing moment.
Kind regards, Amélie 

Wedstrijden waar ik foto's heb gemaakt

Bij de wedstrijden die hieronder staan vermeld was ik aanwezig en heb ik foto's gemaakt klik op de link onder de foto´s om te zien of ik jou ook op de foto heb gezet. 

Wedstrijd Mée Hestar 30-9-2023

Wedstrijd Wortel Pasen 2024

Wedstrijd Hastavinir Cup 2024

>