december 21

1 comments

Van Start…..

By Kelly

december 21, 2013


Een nieuw jaar met nieuwe kansen!

Per 1-1-2014 gaat mijn bedrijf: Kelly Groenestijn Fotografie & Webdesign officieel van start. Een lang gekoesterde wens die in vervulling gaat. Weliswaar nog niet op fulltime basis, maar wel op volle kracht en voor de volle 100%.

Op het gebied van fotografie ligt mijn focus op het maken van mooie fotoshoot’s op locatie. Dit kan overal zijn, in het bos, op het strand of in het park. Binnen kan eventueel ook wanneer er voldoende licht is, maar bij voorkeur fotografeer ik buiten met natuurlijk licht.

Ik heb jarenlange ervaring met het fotograferen van paarden, honden en katten. Sinds kort ben ik mij ook gaan verdiepen in het fotograferen van jonge kinderen. Dit vind ik ontzettend leuk om te doen en vandaar dat ik mijzelf in mijn bedrijf vooral richt op de fotografie van paarden, huisdieren (met name honden en katten) en kinderen (in de categorie 2 tot 8 jaar).

More...

Daarnaast kan ik ook een professionele bedrijfsfotoreportage maken, die bijvoorbeeld voor de website gebruikt kan worden of voor promotie materiaal.

Naast de fotografie voor een website kan ik ook de gehele site maken. Hiervoor maak ik gebruik van WordPress een CMS (contentmanagementsysteem) dat ook heel makkelijk is te gebruiken om zelf teksten aan te passen nadat de site live is gegaan.

Mijn sites zijn gebruiksvriendelijk en een lust voor het oog. Ik ben van mening dat een site er altijd goed uit moet zien. Dit komt professioneel over en laat de bezoeker van je site zien dat je er zorg aan hebt besteed.

In 2014 hoop in dan ook veel goede websites te mogen bouwen en zou ik ook graag een heleboel schitterende foto’s willen maken.

Op mijn site is mijn portfolio terug te vinden dat een klein kijkje geeft in de foto’s die ik tot nu toe heb gemaakt. Ook zijn er links te vinden naar de websites  die ik heb gemaakt.

Wanneer je enthousiast bent geworden, neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie of een afspraak en wie weet bouw ik in 2014 jouw nieuwe website of maak ik een fotoshoot waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.

Wie weet tot snel!

  • SJAPPOO !! Dit is super mooi opgezet Kelly, we zijn super trots op je en wensen dat je met deze grote stap veel succes zal hebben.
    VAN HARTE GEFELICITEERD

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >