april 6

0 comments

Sneeuwpret

By Kelly

april 6, 2021


Vorige week dachten we met +20 graden allemaal dat de zomer was begonnen in koude kikkerlandje, maar niets bleek minder waar. Gisteren en vandaag waren er volop heftige sneeuwbuien. Echt weer om lekker binnen achter de computer foto’s te bewerken.

Ik heb dan ook nog even door alle foto’s gespit die ik afgelopen februari heb genomen toen het “echt” sneeuwde. Toen de eerste sneeuw viel en ook bleef liggen ben ik snel naar buiten gegaan om in de toen nog vrij hevige sneeuwstorm foto’s te maken. Bang dat alles binnen een dag weer weg zou zijn zoals dat meestal gaat in  Nederland. Maar dat was dit keer zeker niet het geval.

Er viel genoeg sneeuw voor een heleboel sneeuwplezier. En het bleef voor Nederlandse begrippen ook heel lang liggen. Daarmee heb ik mijn Sneeuwportfolio aardig aan kunnen vullen. Hieronder vind je een collage van mijn “best of”. Veel kijkplezier!

Hopelijk komt de lente er nu aan en gaan we snel weer richting de betere temperaturen, maar ben je nieuwsgierig hoe je zelf ook mooie sneeuwfoto's maakt? Schaf dan deze week nog mijn cursus sneeuwfotografie aan, al is het maar zodat je voorbereid bent op volgend jaar 😉 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>