Wedstrijd Wortel Pasen 2024

Op eerste paasdag (4-4-2024) was ik aanwezig bij de wedstrijd in Wortel. Ik heb enkele foto's gemaakt van de V1, de P2 en de F2, door de regen zijn het er helaas niet heel veel.  Op deze pagina vind je de selectie terug van deze foto's, vooralsnog is dit alleen de P2, de gangenproeven zal ik komend weekend plaatsen.

Deze foto's zijn te bestellen, dit kun je doen via dit contact formulier, geef in het opmerkingen veld de nummers aan van de foto's die je graag wilt bestellen. Deze nummers vind je onder iedere foto. Graag ook aangeven of je gaat voor het Social media pakket, of je de hoge resolutie foto's wilt bestellen of dat je graag een of meerdere foto's op een hoogwaardig fotoproduct afgedrukt wil hebben. Een combinatie kan uiteraard ook 😉

Vervolgens ontvang je een factuur van mij en na betaling ontvang je de foto's per mail via Wetransfer.

Tarieven 

Fotoproducten (zoals wanddecoraties en folioboxen):

Wil jij graag een hoogwaardig fotoproduct van je wedstrijd foto('s) dan kan dat! Kijk in mijn productgids om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Geef je keuze door in onderstaande formulier. Twijfel je over het formaat of het materiaal van bijvoorbeeld een mooie wanddecoratie? Dat is geen probleem, ik neem altijd even persoonlijk contact met je op om je keuze van een fotoproduct af te stemmen.

Digitale bestanden:

Wil je liever de digitale bestanden van de foto's die ik tijdens de wedstrijden heb gemaakt, dan is dit ook mogelijk. De tarieven voor digitale bestanden van foto's die tijdens wedstrijden zijn gemaakt zijn als volgt:

  • 1 foto in lage resolutie met logo (zonder copyright logo), geschikt voor social media: € 15,- incl. BTW
  • 1 foto in medium resolutie, zonder logo, geschikt voor afdrukken tot 20x30 cm: € 27,50 incl. BTW (Iedere extra foto € 17,- per stuk)
  • 1 foto in hoge resolutie, zonder logo, geschikt voor grotere afdrukken: € 47,- incl. BTW (Iedere extra foto € 37,- per stuk)


Het Social media pakket:

Alle foto's die ik van jouw heb gemaakt tijdens één wedstrijd, in lage resolutie (niet geschikt om af te drukken) + logo, te gebruiken op de Social media. Het copyright logo is hier dus niet op te zien.

Totaal bedrag van € 47,- ongeacht het aantal foto's.

Als je voor het Social media pakket gaat hoef je niet alle foto's te vermelden, maar graag in het opmerkingenveld aangeven welke proef of proeven je reed en welke kleur je paard heeft en minimaal 1 naam van een foto waar jij op staat noteren dan zoek ik de rest erbij (naam staat onderaan de foto vermeld als je erop klikt).

Geef je bestelling nu gelijk door via het formulier onderaan de pagina, dan ga ik er direct mee aan de slag!

Bestellen 


    Hieronder vind je de foto's

    >