Wedstrijd Mée Hestar 30-9-2023

Tijdens de wedstrijd op 30-9-2023 bij Mée Hestar op haar mooie nieuwe locatie in Loon op Zand was ik in de middag aanwezig vanaf de T8 en heb ik enkele foto's gemaakt. Op deze pagina vind je de selectie terug van deze foto's. Deze foto's zijn te bestellen, dit kun je doen via dit contact formulier, geef in het opmerkingen veld de nummers aan van de foto's die je graag wilt bestellen. Deze nummers vind je onder iedere foto. Graag ook aangeven of je gaat voor het Social media pakket, of je de hoge resolutie foto's wilt bestellen of dat je graag een of meerdere foto's op een hoogwaardig fotoproduct afgedrukt wil hebben. Een combinatie kan uiteraard ook 😉

Vervolgens ontvang je een factuur van mij en na betaling ontvang je de foto's per mail via Wetransfer.

Tarieven 

Fotoproducten (zoals wanddecoraties en folioboxen):

Normaal lever in met name fotoproducten in plaats van digitale bestanden, dat is nu uiteraard ook mogelijk. Kijk in mijn productgids om te bepalen welk  hoogwaardig fotoproduct jij graag zou willen hebben van je foto. Geef je keuze door in onderstaande formulier. Twijfel je over het formaat of het materiaal van bijvoorbeeld een mooie wanddecoratie? Dat is geen probleem, ik neem altijd even persoonlijk contact met je op om je keuze van een fotoproduct af te stemmen.


Hoge resolutie foto's:

De digitale bestanden van de foto's die ik tijdens deze wedstrijd heb gemaakt zijn tegen een gereduceerd tarief te bestellen.

1 foto in hoge resolutie zonder logo (geschikt om af te drukken): € 47,- per stuk.

Iedere extra foto € 37,- per stuk.

Het Social media pakket:

Alle foto's die ik van jouw heb gemaakt tijdens deze wedstrijd, in lage resolutie (niet geschikt om af te drukken) + logo, te gebruiken op de Social media. Het copyright logo is hier dus niet op te zien.

Totaal bedrag van € 47,- ongeacht het aantal foto's.

Als je voor het Social media pakket gaat hoef je niet alle foto's te vermelden, maar graag in het opmerkingenveld aangeven welke proef je reed en welke kleur je paard heeft en minimaal 1 naam van een foto waar jij op staat noteren dan zoek ik de rest erbij (naam staat onderaan de foto vermeld als je erop klikt).

Geef je bestelling nu gelijk door via onderstaande formulier, dan ga ik er direct mee aan de slag!

Bestellen 
    Hieronder vind je de foto's

    >