Leer de kunst van het vastleggen van wilde dieren in ZooParc Overloon

08
Dagen
20
Uren
04
Minuten
13
Seconden

Ontdek de geheimen van wildlife dierenfotografie tijdens deze exclusieve workshop in ZooParc Overloon. Krijg persoonlijke begeleiding in een intieme groep van maximaal 3 deelnemers, leer hoe je prachtige portret- en actiefoto's kunt maken, en ontwikkel de vaardigheden om betoverende beelden vast te leggen met wazige achtergronden. Mis deze unieke ervaring niet, inclusief toegang tot het park en een heerlijke versnapering!

De workshop in het kort

01

Ochtend We beginnen met een voorstelronde en ieders verwachtigingen tijdens een kop koffie of thee met iets lekkers erbij. Kelly geeft korte uitleg over het soort foto's dat we gaan maken en vervolgens gaan we gelijk op pad naar het eerste dierenverblijf.

Afhankelijk van de activiteit van de dieren blijven we wat langer of korter bij een bepaald verblijf. Het blijven dieren, dus dit is niet te sturen. Maar er is wel op te anticiperen. Het kan dus zijn dat we wat langer blijven hangen bij een verblijf als hier veel gebeurd en we goed kunnen oefenen met het maken van foto's. 

Hier geeft Kelly je ter plekke uitleg over hoe je je camera in moet stellen en vanuit welke hoek je het beste je foto's kan maken. 

02

Middagpauze We zullen rond het middaguur een lunchpauze houden. Je kunt ervoor kiezen om zelf je lunch mee te nemen of iets te bestellen in het restaurant van het park. Afhankelijk van hoe snel iedreeen klaar is gaan we weer verder met het middag programma, we zullen ongeveer 45 minuten pauze houden. Tijdens de lunch is er uiteraard ook ruimte om vragen te stellen.

03

Middag Na de lunch gaan we weer verder met fotograferen. We zullen nu een ander deel van het park in gaan. zowel in de ochtend als in de middag kun je continu vragen stellen en ben ik er om je te helpen met het instellen van je camera. Ik geef uitleg over hoe je de beste portret foto maakt en ook hoe je juist die spetterende actiefoto maakt.

Kelly Groenestijn  //  Fotograaf


Fotograferen is mijn passie. Als ik een camera in mijn handen heb ga ik helemaal op in het hier en nu. Wanneer ik door de lens kijk ben ik continu opzoek naar het mooiste, meest ontroerende of kwetsbare moment. Ik probeer het onderwerp op de foto er zo puur mogelijk op te zetten. Fotografie is voor mij een vorm van kunst en bij iedere fotoshoot is het mijn doel foto´s te schieten die een plekje verdienen als vergroting op de muur. 

Naast fotograferen is paardrijden mijn grootste hobby. Ik heb zelf twee IJslandse paarden, Drifandi en Tibra. Waarmee ik vele uren doorbreng, ik rijd met ze in de bossen en ga met Tibra binnenkort ook starten met de wedstrijden. 

Maart 2024 ben ik naar Zuid-Afrika geweest dit was een machtig mooie ervaring waarin ik veel dierne op de foto heb gezet, dit was voor mij een inspiratie om deze workshop over het fotograferen van wilde dieren te organiseren, welliswaar niet echt in het wild, maar vanuit praktisch oogpunt in de dierentuin. 

Kelly Groenestijn

Zou jij graag wat hulp willen om meer uit je camera te halen?

Fotografeer je graag dieren, maar doe je dit eigenlijk altijd op de automatische stand van je camera en zou je graag wat meer controle willen hebben? Tijdens deze workshop help ik jou op weg. Hieronder nog een aantal redenen waarom jij mee zou willen doen aan deze workshop:

  • Persoonlijke begeleiding in kleine groep (maximaal 3 deelnemers)
  • Laagdrempelig en makkelijk te volgen training waar je geen voorkennis voor nodig hebt
  • Inclusief toegangsticket en versnaperingen
  • Beleef een onvergetelijke dag in ZooParc Overloon
  • Focus op portret- en actiefotografie
  • Leer fotograferen met prachtige wazige achtergronden
  • En nog veel meer...

Geef je nu op voor de workshop

Enthousiast geworden? Wacht niet langer en boek nu jouw plekje voor de workshop op 14 juli, Er zijn slechts 3 plekken beschikbaar en VOL = VOL. 

De workshop gaat al door bij 1 deelnemer, mochten de voorspellingen van het weer echt super slecht zijn, zal ik de datum van de workshop verplaatsen in overleg met de deelnemers.

Wees er snel bij en claim jouw plekje. 

08
Dagen
20
Uren
04
Minuten
13
Seconden

Wildlife in de Zoo

Tijdens de workshop in ZooParc Overloon leer ik je om meer uit je camera te halen. In een kleine groep krijg je uitleg over de instellingen die je het beste kunt gebruiken om een mooie portret foto te maken, maar ik geef je ook uitleg hoe je, jouw camera in moet stellen bij het fotograferen van dieren in beweging. 

Je kunt deelnemen aan de workshop met een spiegelreflexcamera, maar ook met een compactcamera kun je prima meedoen.

Wat je gaat leren tijdens de training:

- Hoe je een mooie wazige achtergrond maakt.

- Hoe je een dier in actie scherp op de foto krijgt.

- Hoe je dieren achter gaas kunt fotograferen, zonder dat je het gaas ziet.

- Wat de belangrijkste knoppen op je camera zijn en dat dit er minder zijn dan je denkt.

Ben jij er ook bij?

Veel gestelde vragen

Wanneer is de workshop?

Wat is het tarief van deze workshop?

Ik heb geen spiegelreflexcamera is dat een probleem?

Moet ik al een beetje weten hoe mijn camera werkt?

Waar is de workshop?

Wat als het heel slecht weer is?

Wat moet ik meenemen naar de workshop?

Ik ben al een gevorderde fotograaf, kan ik dan ook meedoen?

Wacht niet langer haal vanaf nu meer uit je camera en uit jezelf!

Enthousiast geworden? 

Twijfel dan niet langer en geef je nu op voor deze fotografie workshop

08
Dagen
20
Uren
04
Minuten
13
Seconden

Copyright 2024, Kelly Groenestijn Fotografie

Insert Content Template or Symbol
>