Oefenwedstrijd Mée Hestar 29-5-2021 middag 14 tot 15 uur

Tijdens de oefenwedstrijd op 29-5-2021 bij Mée Hestar was ik aanwezig om heel de dag foto's te maken van alle proeven. Op deze pagina vind je de selectie terug van alle foto's van deze dag. Deze foto's zijn uiteraard te bestellen, dit kun je doen via dit contact formulier, geef in het opmerkingen veld de nummers aan van de foto's die je graag wilt bestellen. Deze vind je onder iedere foto. Graag ook aangeven of je gaat voor het Social media pakket of dat je hoge resolutie foto's wilt bestellen. Beide kan uiteaard ook 😉

Vervolgens ontvang je een factuur van mij en na betalling ontvang je de foto's per mail via Wetransfer.

Tarieven 

Speciaal voor de deelnemers van deze oefenwedstrijd zijn digitale bestanden tegen een speciaal gereduceerd tarief te bestellen. Normaal lever in met name fotoproducten in plaats van digitale bestanden, dat is nu uiteraard ook mogelijk. Welke mogelijkheden er zijn vind je hier.

Hoge resolutie foto's:

1 foto in hoge resolutie zonder logo (geschikt om af te drukken): € 17,50 per stuk.

Iedere extra foto € 10,- per stuk.

Het social media pakket:

Alle foto's die ik van jouw heb gemaakt op deze dag, in lage resolutie (niet geschikt om af te drukken) + logo, te gebruiken op de Social media. Totaal bedrag van € 25,- ongeacht het aantal foto's.

Als je voor het social media pakket gaat hoef je niet alle foto's te vermelden, maar graag in het opmerkingenveld per proef minimaal 1 nummer van een foto waar jij op staat noteren dan zoek ik de rest erbij.

Ik zie je bestelling graag tegemoet. dan ga ik er gelijk mee aan de slag!


    Middag proeven 14.00 tot 15.00 uur

    Klik op een van onderstaande knoppen voor de overige foto's

    >