Bedankt! Je fotoshoot is geboekt!

Yes! We gaan er iets leuks van maken

Bedankt voor het vertrouwen en super leuk dat je de stap hebt gezet om een fotoshoot bij mij te boeken. Ik heb er al heel veel zin in en we gaan er een leuke ervaring van maken. 

Welke stappen volgen nu?

1.   Ik stuur je een mail met informatie voor de fotoshoot. Zo kun jij je optimaal voorbereiden op de fotoshoot. Deze informatie ontvang je per mail. Heb je een uur nadat je de boeking hebt gedaan nog steeds geen mail gehad (check ook je SPAM folder), dan moet je even een mail sturen naar info@kellygroenestijn.nl dan zorg ik dat de informatie alsnog bij je terecht komt.

2.   De fotoshoot zelf, op de dag van de fotoshoot zien we elkaar op de vooraf afgesproken locatie. Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Mocht het weer dusdanig slecht zijn dat we de shoot moeten verplaatsen neem ik ruimschoots op tijd contact met je op. Tijdens de fotoshoot zelf is er alle ruimte voor vragen en ideëen. Het moet een leuke ervaring zijn voor mens en dier.

 3.   Het presentatiebezoek. Na de fotoshoot heb ik een aantal dagen de tijd nodig om alle foto's te selecteren en bewerken. Daarna zal ik ze in het presentatiebezoek aan je laten zien. Dit bezoek kan bij jou thuis of op mijn locatie (eventueel is digitaal via Zoom ook een optie bij grote afstanden). Tijdens dit presentatie bezoek kun jij een selectie maken van de foto's die je graag wilt bestellen en ik help je bij de mogelijke opties om je foto's te vereeuwigen in een mooi album of op een wanddecoratie of ander foto product naar keuze. 

 4.   Het eindresultaat. Wanneer de producten die je besteld hebt klaar zijn van de drukker maken we een opdracht om ze op te halen of om ze bij jou thuis te laten bezorgen. 


>