Van de automatische stand af en volledige controle over je fotocamera in

slechts 1 dag

12
Dagen
01
Uren
58
Minuten
29
Seconden

Zou jij ook graag meer uit je camera willen halen, maar fotografeer je nu voornamelijk op de automatische stand?

Je weet dat nog veel betere foto's zou kunnen maken als je wat meer controle had over de knoppen op je camera, alleen er zitten er zoveel op dat het je al duizelt als je er alleen al naar kijkt. 


Herkenbaar?


Dan is deze workshop waarschijnlijk iets voor jou. 

Wat houd de workshop in?

Workshop op locatie

Op 1 dag ga ik je meer leren over het bedienen van je camera. In de ochtend geef ik theorieles over hoe je in verschillende situaties mooie foto's kunt maken. En we gaan ook samen op jouw eigen camera kijken waar de belangrijkste knoppen zitten. En 's middags gaan we samen foto's maken. De groep bestaat uit maximaal 10 personen, dus er is genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht.

Huiswerk

Fotograferen leer je door te doen. Daarom krijg je huiswerk mee waar je zelf thuis mee aan de slag kunt na de cursusdag. Geen taaie kost, maar een leuke fotografie opdracht waarmee je de theorie van de dag in de praktijk brengt. Deze opdracht mail je na de cursusdag naar mij toe en hier krijg je dan digitaal feedback op.

Feedback

Tijdens de dag zelf krijg je uiteraard feedback tijdens het maken van de foto's waar je op moet letten. Aan de hand van de resultaten op jou scherm geef ik aan wat je het beste kunt veranderen aan je instellingen voor een nog beter resultaat. Aan het einde van de dag krijgt iedereen ook een fotografie opdracht mee waar je thuis mee aan de slag kunt. Het resultaat van deze opdracht mag je per mail naar mij toesturen (binnen 3 weken) en hier krijg je dan digitaal feedback op. 

Belangrijke datum

De workshop vindt plaats op:

Zaterdag 29-2-2020 van 9.30 tot 16.30 uur.

En wordt gegeven op een locatie in Neer (Limburg), tussen Venlo en Roermond.


Tijdens de workshop wordt er uiteraard ook gezorgd voor de innerlijke mens d.m.v. koffie of thee en wat lekkers.  En tussen de middag is een heerlijke lunch ook inclusief.

Pup 1
Pup 2

Wil jij ook leren hoe je een foto maakt met een mooie scherptediepte?

Of wil jij juist leren hoe je een scherpe actiefoto maakt? Hieronder een aantal onderwerpen die tijdens de workshop aan bod zullen komen

  • Wat is de belichtingsdriehoek?
  • Hoe creëer ik scherptediepte in een foto?
  • Hoe kan ik een snel onderwerp bevriezen in een foto? 
  • Waar moet ik op letten bij een portretfoto?
  • Waar moet ik op letten in de compositie?

Geef je nu op voor de workshop

Enthousiast geworden? Wacht niet langer en boek nu jouw plekje voor de workshop, Er zijn slechts 10 plekjes vrij en de workshop zal plaatsvinden op zaterdag 29 februari 2020. Je investering voor deze dag is:

€ 175,- inclusief BTW.

Wees er snel bij en claim jouw plekje. 

12
Dagen
01
Uren
58
Minuten
29
Seconden
Jongen

Klant ervaringen:

Reus

Heldere en duidelijke uitleg

Fijne middag gehad met Kelly waarbij ik helder en duidelijk uitleg kreeg over het gebruik van mijn fotocamera en tenslotte heeft ze ook nog eens een prachtige foto serie gemaakt van mijn hond. Heel blij mee!

Frieda de Pfeffer

Zonsverduistering
IJslander

Kelly Groenestijn  //  Fotograaf


Fotograferen is mijn passie. Als ik een camera in mijn handen heb ga ik helemaal op in het hier en nu. Wanneer ik door de lens kijk ben ik continu opzoek naar het mooiste, meest ontroerende of kwetsbare moment. Ik probeer het onderwerp op de foto er zo puur mogelijk op te zetten. Fotografie is voor mij een vorm van kunst en bij iedere fotoshoot is het mijn doel foto´s te schieten die een plekje verdienen als vergroting op de muur. 


Naast fotograferen is paardrijden mijn grootste hobby. Ik heb zelf een IJslands paard, Drifandi. Waarmee ik al veel uren heb doorgebracht in de bossen van de Loonse en Drunense duinen. Hier kan ik ontzettend van genieten en dit is voor mij echt ontspannen.  

Kelly Groenestijn

De workshop in het kort

01

Ochtend programma We beginnen met een voorstelronde en vervolgens beginnen we met de theorie. Er is een groot scherm aanwezig waardoor alles voor iedereen makkelijk te volgen is. Onderwerpen als de belichtingsdriehoek, scherpte-diepte, het fotograferen van bewegende voorwerpen en portret fotografie komen allemaal aan bod.

We gaan deze ochtend ook gelijk kijken waar de belangrijkste knoppen op jouw camera zitten. Vervolgens is er een lekkere lunch.

02

Middag programma Na de lunch gaan we bij mooi weer naar buiten toe. Anders gaan we binnen aan de slag. We gaan foto's maken en daarbij gaan we de theorie van de ochtend in de praktijk brengen. We zullen tijdens het maken van de foto's ook nog een kleine pauze houden. Gedurende de hele dag is er alle ruimte voor vragen die ik gelijk zal beantwoorden. Aan het einde van de dag doen we nog een kleine afsluiting en geef ik je nog een opdracht mee voor thuis. 

03

Huiswerkopdracht Aan het einde van de dag krijg je nog een opdracht van mij mee voor thuis. Je kunt deze opdracht in je eigen tempo uitvoeren. Het resultaat mag je naar mij mailen en dan geef ik je feedback en tips wat je nog kunt veranderen om nog betere resultaten te behalen. Om te zorgen dat je de opdracht niet te lang uitstelt en gelijk je camera oppakt en aan de slag gaat is het de bedoeling dat je de opdracht binnen 3 weken na de workshop bij mij inlevert. 

Kitten 1
Kitten 2

Controle over je camera in 2020

Leer in 1 dag hoe jij zelf de mooiste foto's maakt

en krijg volledige controle over je camera voor

slechts € 175,- in totaal inclusief BTW.


De workshop is op 29 februari 2020.

van 9.30 uur tot 16.30 uur in Neer (Limburg).


Ben jij er ook bij? Geef je dan nu snel op


Meisje

Veel gestelde vragen

Wanneer is de workshop?

Wat is het tarief van deze workshop?

Ik heb geen spiegelreflexcamera is dat een probleem?

Moet ik al een beetje weten hoe mijn camera werkt?

Waar is de workshop?

Leer ik ook meer over het bewerken van foto's?

Wat als het regent op de dag van de workshop?

Wat moet ik meenemen naar de workshop?

Zonsopkomst
Zonsondergang

Wacht niet langer haal vanaf nu het maximale uit je camera en uit jezelf!

Enthousiast geworden? 

Twijfel dan niet langer en geef je nu op voor deze fotografie workshop

12
Dagen
01
Uren
58
Minuten
29
Seconden

Copyright 2020, Kelly Groenestijn Fotografie

>