Trainingen

De workshops van Kelly zijn vooral gericht op de beginnende fotograaf. Het doel van de workshop is om handvatten te geven aan de cursist waar hij of zij na de cursus zich verder mee kan ontwikkelen. Het is ook mogelijk om een 1 op 1 workshop te volgen, neem daarvoor contact op per mail om te vragen naar de mogelijkheden: info@kellygroenestijn.nl

Data (online) workshops in 2021/2022:

Online workshop:

Hoe maak ik mooie foto's in de sneeuw?

In de online training hoe jij de mooiste foto's maakt in een sneeuw landschap. Deze training is volledig online en kun je dus altijd in je eigen tempo volgen.

Live online workshop avonden:

Controle over je camera

In de online training leer je in 3 avonden hoe jij jouw camera onder controle krijgt en de foto's maakt die je graag zou willen maken. 

Januari 2022:

Workshop in controle over je camera: dit is een meerdaagse cursus en vindt online plaats op 3 avonden. We starten 6 januari van 19.00 uur tot 21.00 uur 's avonds via Zoom. Max. 10 personen. Aanmelden kan via deze link.

Workshop op locatie:

Naast de geplande data is het ook mogelijk om Kelly op een locatie naar jou keuze uit te nodigen, neem daarvoor contact op per mail om te vragen naar de mogelijkheden: info@kellygroenestijn.nl.


Frieda de Pfeffer

Fijne middag gehad met Kelly waarbij ik helder en duidelijk uitleg kreeg over het gebruik van mijn fotocamera en tenslotte heeft ze ook nog eens een prachtige foto serie gemaakt van mijn hond.

Heel blij mee!

Gelijk in je mailbox:

10 tips om direct je fotografie te verbeteren

In dit gratis e-book ontvang je 10 tips gelijk betere foto's te maken met je camera. Wil je zeker weten dat jij alles uit je foto haalt? Download dan nu dit gratis E-book.

.

>