Wil jij ook een blijvend mooie herinnering aan je pup zoals hij nu is? Boek dan nu je fotoshoot voor € 147,- 

met tijdelijk GRATIS

€ 200,- foto tegoed

10
Dagen
02
Uren
51
Minuten
13
Seconden

De periode dat je pup nog heel klein en wollig is duurt maar heel kort, de eerste weken dat je nieuwe gezinslid in huis is vliegen voorbij en nadat je pup de 14 weken oud grens is gepasseerd merk je opeens dat hij verandert is van die schattige pup naar een jonge hond. 


Iedere fase heeft natuurlijk zijn charme, maar de echte puppyfase is wel de leukste periode uit het leven van je nieuwe hond om voor eeuwig mooi vast te leggen. Deze periode is ongeveer als de pup tussen de 6 en de 10 weken oud is. 

Heb jij ook net een pup aangeschaft die nog in deze fase zit en wil jij ook heel graag een schitterende fotorapportage van hem hebben? Heb je zelf misschien al een poging gedaan om hem goed op de foto te zetten, maar is hij al uit het vizier gerend voor je een leuke foto kon nemen? En wil je graag een professionele fotoshoot van je pup om deze speciale periode vast te leggen?

Maak het jezelf  niet langer moeilijk en boek nu een professionele fotoshoot inclusief € 200,- foto tegoed

Op een mooie buitenlocatie zullen meerdere foto's van je pup worden genomen, met veel geduld wordt de fotoshoot altijd met een goed resultaat afgerond.


In de actieperiode ontvang je naast de fotoshoot nu tijdelijk ook € 200,- vrij te besteden aan fotoproducten zoals bijvoorbeeld een mooie en kwalitatieve ​wanddecoratie waardoor je fotoshoot zelf dus eigenlijk gratis is. Maar wacht niet te lang met boeken want de actie loopt tot 1 november 2019.

long-arrow-down

Wat is er inbegrepen?

Fotoshoot op locatie

Een fotoshoot in een bosrijke omgeving zoals bijvoorbeeld de Loonse en Drunense duinen voor slechts € 147,-. Voor locaties buiten Drunen kunnen extra reiskosten gerekend worden.

GRATIS € 200,-

foto tegoed

Het tegoed van € 200,- is vrij te besteden aan wanddecoraties of fotoalbums. Tijdens de foto onthullingsafspraak kies je zelf uit mijn collecties waar je dit tegoed aan wilt besteden. Het tegoed is niet inwisselbaar voor geld.

Unieke ervaring

De hele ervaring moet vooral leuk zijn, zowel voor de hond als het baasje. Wanneer de hond happy is tijdens de fotoshoot is dat terug te zien in de foto´s.

Mogelijkheid tot nabestellen

Na de fotoshoot spreken we af om de foto's voor het eerst te bekijken. Je kunt dan gelijk de fotoproducten van jou keuze uitkiezen. Ik begeleid je uiteraard in de verschillende mogelijkheden.

Wil jij ook een prachtige fotoserie van je hond op een schitterende locatie?

Heb jij ook net een jonge pup in huis? Of mag je hem binnenkort ophalen bij fokker en wil je ook heel graag deze fase van je nieuwe gezinslid voor eeuwig vast leggen op een mooie manier. Maar lukt het jou zelf niet om je pup leuk op de foto te krijgen, omdat:

  • Hij luistert nog niet en het woord stilzitten komt ook nog niet in zijn woordenboek voor.
  • Hij is sneller dan het licht en op het moment dat je hem bijna scherp in focus had is de pup al weer heel ergens anders.
  • Je pup kijkt nooit de richting op die jij in gedachte had op het moment dat je de ontspanner indrukt.
  • Je foto’s zijn bewogen omdat de pup gewoon te snel is.
  • Ja gelukt, hij lag eindelijk stil op de foto, maar ja alleen maar slaapfoto’s van je pup is ook een beetje saai.

Herkenbaar?


Veel van mijn klanten herkennen zich hierin, ze willen hun pup leuk vastleggen omdat hij maar heel even zo klein is, maar het lukt gewoon niet.


Zelf heb in middels vele pups op de foto gezet en ik heb een manier gevonden om iedere pup die voor mijn lens verschijnt leuk op de foto te zetten.

Boek nu jouw fotoshoot!

Enthousiast geworden? Wacht niet langer en boek nu jouw fotoshoot voor € 147,- Het gratis fototegoed van

€ 200,- is nog inclusief t/m 1-11-2019. Daarna niet meer!

10
Dagen
02
Uren
53
Minuten
09
Seconden

Klant ervaringen:

Zo mooi hoe Monty op Kelly reageerde

Wij hebben foto's bij Kelly laten maken van onze hond Monty zo mooi hoe Monty op haar reageerde. Wij komen snel weer terug voor foto’s, geweldig.

Sabrina van der Made

Ze neemt er de tijd voor 

Kelly is een goede fotograaf. Echt een hele mooie fotoreportage van onze honden en paarden gemaakt. Ze neemt er de tijd voor en het resultaat mag er zijn. En dat alles voor een mooie prijs. Volgende keer zal ik zeker weer bij Kelly aankloppen.

Linda Boekensteijn

Herfst aanbieding tot 1 november 2019

In deze mooie herfst periode geef ik bij iedere boeking een foto tegoed weg van € 200,-. Van dit fototegoed kun je een mooie wanddecoratie van bijvoorbeeld canvas of acryl bestellen uit mijn collecties. Ook is het mogelijk uit een fotoalbum te kiezen. Wanneer je verschillende producten combineert krijg je extra kortingen op alle gekozen producten.


De fotoshoot zelf hoeft niet voor 1 november plaats te vinden, hiervoor kiezen we en datum en een tijdstip dat ons beide past. En mocht het de gekozen dag slecht weer zijn, wordt de afspraak zonder extra kosten verschoven.

10
Dagen
02
Uren
52
Minuten
04
Seconden

Kelly Groenestijn  //  Fotograaf


Fotograferen is mijn passie. Als ik een camera in mijn handen heb ga ik helemaal op in het hier en nu. Wanneer ik door de lens kijk ben ik continu opzoek naar het mooiste, meest ontroerende of kwetsbare moment. Ik probeer het onderwerp op de foto er zo puur mogelijk op te zetten. Fotografie is voor mij een vorm van kunst en bij iedere fotoshoot is het mijn doel foto´s te schieten die een plekje verdienen als vergroting op de muur. 


Naast fotograferen is paardrijden mijn grootste hobby. Ik heb zelf een IJslands paard, Drifandi. Waarmee ik al veel uren heb doorgebracht in de bossen van de Loonse en Drunense duinen. Hier kan ik ontzettend van genieten en dit is voor mij echt ontspannen.  

Kelly Groenestijn

Het proces van de fotoshoot

01

Fotoshoot boeken alles begint met het boeken van de fotoshoot. Klik op de link op deze pagina om je gegevens achter te laten. De boeking wordt pas definitief nadat we contact hebben gehad en een datum hebben bepaald.

02

Fotoshoot op locatie we spreken op een bepaalde plek af voor de fotoshoot, van daaruit lopen we naar de beste plek om de foto's te maken. Dit kunnen meerdere plekken zijn gedurende de fotoshoot. Tijdens de fotoshoot zal de fotograaf de beste foto plekjes opzoeken en tips geven over hoe de hond het beste tot zijn recht komt op de foto's. 

03

Foto onthullingsafspraak een aantal dagen na de fotoshoot maken we een afspraak voor het bekijken van de foto's die gemaakt zijn tijdens de fotoshoot. Tijdens deze afspraak kun jij aangeven welke fotoproducten jij graag wilt hebben, zoals bijvoorbeeld een mooie wand decoratie of een fotoalbum. Een combinatie van meerdere fotoproducten is uiteraard ook mogelijk.

04

Jouw fotoproducten zijn klaar en we maken vervolgens een afspraak wanneer jij de producten op kunt komen halen of wanneer ik het eventueel bij jou langs kan komen brengen.

Puppy's groeien snel, geef je nu op

Als fotograaf vind ik de herfst de mooiste periode van het jaar. Daarom geef ik nu een enorme korting weg in de vorm van € 200,- foto tegoed.


Wil jij gebruik maken van deze actie en wil jij ook een prachtige fotorapportage van jouw pup in deze unieke periode in zijn leven.


Laat dan nu gelijk je gegevens achter en dan neem ik binnen 24 uur contact met je op om je wensen te bespreken. Heb je geen twijfels meer? Dan zullen we tijdens dit gesprek ook gelijk een datum voor de fotoshoot inplannen. 

100%


geld terug garantie


star
star
star

100% tevredenheidsgarantie

Wanneer je een fotoshoot boekt geldt er altijd een 100% tevredenheidsgarantie. Als je niet tevreden bent over de foto's en er dan ook niets bij zit dat je wilt bestellen, dan doen we de fotoshoot kosteloos opnieuw. Of je krijgt je geld volledig terug. 


Kelly Groenestijn

Veel gestelde vragen

Hoe werkt de foto onthullingsafspraak?

Wat zijn de tarieven voor de fotoproducten?

Mijn puppy kan niet stilzitten, komt er dan wel een mooi resultaat?

Moet ik vooraf al aangeven of ik uiteindelijk een fotoalbum of wanddecoratie wil bestellen?

Mijn hond kan niet los, is dat een probleem?

Wat als het regent?

Is het foto tegoed inwisselbaar voor geld?

Wat kan ik precies aanschaffen voor het foto tegoed?

Op welke locatie vind de fotoshoot plaats? En heb ik daar ook invloed in?

Ik heb een heel specifieke setting in mijn hoofd, kan daar rekening mee worden gehouden?

Wat als ik niet tevreden ben met het resultaat?

Wat als mijn hond opeens ziek is?

Wacht niet langer je pup is maar een keer zo klein!

Enthousiast geworden? 

Twijfel dan niet langer en laat nu je contactgegevens achter.

De actie waarbij je € 200,- foto tegoed krijgt loopt nog maar tot 1 november 2019 

10
Dagen
02
Uren
52
Minuten
38
Seconden

Copyright 2019, Kelly Groenestijn Fotografie

Disclaimer

>