Foto's van de IJslandse Paarden wedstrijden

Op deze pagina vind je een overzicht van de wedstrijden waar ik aanwezig was en foto's heb genomen. Deze foto's zijn te bestellen, dit kun je doen via het contact formulier, geef in het opmerkingen veld de naam aan van de foto's die je graag wilt bestellen. Deze vind je onder iedere foto. Geef ook in de checkbox aan hoe je de foto's wilt ontvangen, bijvoorbeeld, in hoge resolutie of juist als een specifiek product, zoals bv een wanddecoratie van 40 x 60 cm.

Vervolgens ontvang je een factuur van mij en na betaling ontvang je de foto's per mail via Wetransfer of je krijgt het fotoproduct zsm thuis gestuurd..

Tarieven 

Fotoproducten (zoals wanddecoraties en folioboxen):

Wil jij graag een hoogwaardig fotoproduct van je wedstrijd foto('s) dan kan dat! Kijk in mijn productgids om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Geef je keuze door in onderstaande formulier. Twijfel je over het formaat of het materiaal van bijvoorbeeld een mooie wanddecoratie? Dat is geen probleem, ik neem altijd even persoonlijk contact met je op om je keuze van een fotoproduct af te stemmen.

Digitale bestanden:

Wil je liever de digitale bestanden van de foto's die ik tijdens de wedstrijden heb gemaakt, dan is dit ook mogelijk. De tarieven voor digitale bestanden van foto's die tijdens wedstrijden zijn gemaakt zijn als volgt:

  • 1 foto in lage resolutie met logo (zonder copyright logo), geschikt voor social media: € 15,- incl. BTW
  • 1 foto in medium resolutie, zonder logo, geschikt voor afdrukken tot 20x30 cm: € 27,50 incl. BTW (Iedere extra foto € 17,- per stuk)
  • 1 foto in hoge resolutie, zonder logo, geschikt voor grotere afdrukken: € 47,- incl. BTW (Iedere extra foto € 37,- per stuk)

Het Social media pakket:

Alle foto's die ik van jouw heb gemaakt tijdens één wedstrijd, in lage resolutie (niet geschikt om af te drukken) + logo, te gebruiken op de Social media. Het copyright logo is hier dus niet op te zien.

Totaal bedrag van € 47,- ongeacht het aantal foto's.

Als je voor het Social media pakket gaat hoef je niet alle foto's te vermelden, maar graag in het opmerkingenveld aangeven welke proef of proeven je reed en welke kleur je paard heeft en minimaal 1 naam van een foto waar jij op staat noteren dan zoek ik de rest erbij (naam staat onderaan de foto vermeld als je erop klikt).

Geef je bestelling nu gelijk door via het formulier onderaan de pagina, dan ga ik er direct mee aan de slag!


Wedstrijden:

Bestellen:


    >