Download hier je cadeaubon

t.w.v. € 75,-

aan fototegoed 

Bedankt voor je bestelling in de Atorka shop in het weekend van 17 t/m 19 juli, het weekend dat eigenlijk het NK weekend had moeten zijn.


Als pleister op de wonden willen wij van Atorka in samenwerking met Kelly Groenestijn je een leuk cadeau geven waarmee jouw paard toch nog de mogelijkheid krijgt om te shinen al is het dan niet op de wedstrijdbaan tijdens een NK.

Wil jij de cadeaubon gelijk claimen? Download hem dan nu en boek zsm een fotoshoot met € 75,- extra foto tegoed om te besteden aan fotoproducten.

Van alle mensen die in het NK weekend bestellen via de Atorka site, wint één iemand ook een gratis fotoshoot. Wie deze hoofdprijs wint zal na het 19 juli bekend gemaakt worden.


Omdat we niemand willen teleurstellen, mag iedereen de cadeeaubon ter waarde van € 75,- aan fototegoed downloaden via deze pagina. Deze tegoedbon is te besteden aan fotoproducten wanneer je een fotoshoot boekt in 2020 bij Kelly Groenestijn Fotografie. 


De eerste 25 mensen die de cdeaubon verzilveren door een fotoshoot te boeken krijgen ook een leuke extra verrassing. 


Neem dus snel contact op met Kelly om een fotoshoot te boeken.

Atorka

Wat is er inbegrepen bij het boeken van een fotoshoot?

Fotoshoot op locatie

Een fotoshoot op locatie naar keuze in een bosrijke omgeving zoals bijvoorbeeld de Loonse en Drunense duinen voor € 150,-. Voor locaties buiten Drunen kunnen extra reiskosten gerekend worden.

€ 150,- foto tegoed INBEGREPEN

Normaal zit er € 75,- foto tegoed inbegrepen bij een fotoshoot, maar met de cadeaubon kun je nu voor € 150,- in totaal aan foto producten bestellen na afloop van de fotoshoot. 

Unieke ervaring

De hele ervaring moet vooral leuk zijn, zowel voor je paard (of hond), maar vooral ook voor jouzelf. Wanneer het dier happy is tijdens de fotoshoot is dat terug te zien in de foto´s.

Mogelijkheid tot nabestellen

Na de fotoshoot spreken we af om de foto's voor het eerst te bekijken. Je kunt dan gelijk de fotoproducten van jou keuze uitkiezen. Ik begeleid je uiteraard in de verschillende mogelijkheden.

Zonsverduistering
IJslander

Klant ervaringen:

Sabrina

Zo mooi hoe Monty op Kelly reageerde

Wij hebben foto's bij Kelly laten maken van onze hond Monty zo mooi hoe Monty op haar reageerde. Wij komen snel weer terug voor foto’s, geweldig.

Sabrina van der Made

Linda

Ze neemt er de tijd voor 

Kelly is een goede fotograaf. Echt een hele mooie fotoreportage van onze honden en paarden gemaakt. Ze neemt er de tijd voor en het resultaat mag er zijn. En dat alles voor een mooie prijs. Volgende keer zal ik zeker weer bij Kelly aankloppen.

Linda Boekensteijn

Kelly Groenestijn  //  Fotograaf


Fotograferen is mijn passie. Als ik een camera in mijn handen heb ga ik helemaal op in het hier en nu. Wanneer ik door de lens kijk ben ik continu opzoek naar het mooiste, meest ontroerende of kwetsbare moment. Ik probeer het onderwerp op de foto er zo puur mogelijk op te zetten. Fotografie is voor mij een vorm van kunst en bij iedere fotoshoot is het mijn doel foto´s te schieten die een plekje verdienen als vergroting op de muur. 


Naast fotograferen is paardrijden mijn grootste hobby. Ik heb zelf twee IJslands paarden, Drifandi en Viti. Waarmee ik al veel uren heb doorgebracht in de bossen in Berlicum en in de Loonse en Drunense duinen. Hier kan ik ontzettend van genieten en dit is voor mij echt ontspannen.  

Kelly Groenestijn

Copyright 2020, Kelly Groenestijn Fotografie

Disclaimer

>